Gå videre til innholdet

2 kjøpt = 1 gratis !

Gratis levering | 2 kjøpt = 1 gratis !

kontakt oss

Returpolicy

RETURER
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vår policy varer 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytte.

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Det må også være i originalemballasjen.
For å returnere, må du vise oss en kvittering eller kjøpsbevis.
Ikke returner kjøpet til produsenten.
Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon gis: (hvis aktuelt)
* Enhver gjenstand som ikke er i sin opprinnelige tilstand, som er skadet eller som mangler deler av grunner som ikke skyldes en feil fra vår side.
* Enhver vare som returneres mer enn 14 dager etter levering.

Refusjoner (hvis aktuelt)

Når vi har mottatt og inspisert den returnerte varen, sender vi deg en e-post for å bekrefte at vi har mottatt den. Vi vil også varsle deg om vår beslutning om å godkjenne eller avvise refusjonsforespørselen din.
Hvis forespørselen din blir godkjent, vil refusjonen bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Sent eller manglende refusjon (hvis aktuelt)

Hvis du ennå ikke har mottatt refusjonen din, kan du sjekke bankkontoen din igjen.
Ta deretter kontakt med kredittkortutstederen din, da det kan være en forsinkelse før refusjonen din blir offisielt lagt ut.
Ta deretter kontakt med banken din. Det kreves ofte behandlingstid før refusjon blir lagt ut.
Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss på: info@eviky.com

Salgsartikler (hvis aktuelt)
Bare vanlige varer kan refunderes. Dessverre refunderes ikke salgsartikler.

Børs (hvis aktuelt)
Vi erstatter bare en vare hvis den er defekt eller skadet. Hvis du i dette tilfellet vil bytte den mot samme vare, kan du sende oss en e-post til info@eviky.com.

Gaver
Hvis den returnerte varen ble identifisert som en gave ved kjøpet og ble sendt til deg direkte, vil du motta en gavekreditt som tilsvarer verdien av din retur. Når vi har mottatt den returnerte varen, vil et gavekort bli sendt til deg.
Hvis varen ikke ble identifisert som en gave under kjøpet, eller hvis giveren av gaven foretrakk å motta varen først og gi den til deg senere, vil vi utstede en refusjon til giveren av gaven. Og han vil vite at du har returnert varen.

Shipping
For å returnere et produkt, må du sende det per post til adressen som vil bli kommunisert til deg via e-post.
Du vil være ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar en tilbakebetaling, blir returfraktkostnaden trukket fra den.
Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar å motta det utskiftede produktet variere.
Hvis du sender en vare over $ 75, bør du vurdere å bruke en leveringstjeneste som lar deg spore forsendelsen eller kjøpe en leveringsforsikring. Vi garanterer ikke at vi mottar den returnerte varen.

Sikker betaling på nettet.

PayPal og stripe.

Gratis Frakt.

Fornøyd eller tilbakebetalt.